Goedkoop eigen bedrijfsbedrukking

Voor naamsbekendheid is het belangrijk om eigen bedrijfsbedrukkingen te hebben. Er zijn veel items die bedrukt kunnen worden door bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan bekers, shirts en tassen. Hierdoor kun je op een goedkope manier laten zien waar producten vandaan komen. De gebruiker van de producten zorgt voor reclame voor het bedrijf door er simpelweg mee rond te lopen. Ook is het een goed product om te laten zien wie er bij het bedrijf werkt. Zo kan personeel toegang krijgen tot exclusieve items die je alleen kunt krijgen wanneer je hier werkt.

 

Polo’s laten bedrukken

Met bedrukte kleding zit je nooit verkeerd. Een polo is te dragen op vrijwel iedere gelegenheid. Het is netjes en comfortabel om te dragen. Een polo is daarom geschikt als bedrijfskleding, evenement of zelfs voor een uitje. Als bedrijfsbekleding dient de polo als een manier om werknemers te onderscheiden van de rest. Alleen de werknemers beschikken over de kleding waardoor anderen kunnen zien waar ze werken. Dit is ook goed voor naamsbekendheid van het bedrijf, wanneer personeelsleden veel buitenwerk moeten doen bijvoorbeeld. Ook als evenement is dit een goed idee. Er kunnen een groot aantal mensen aanwezig zijn op een evenement. Met bedrijfskleding kunnen de normale evenement bezoekers onderscheiden worden van de medewerkers. Bij Just promo kun je polo’s laten bedrukken van een hoge kwaliteit.

 

Koffiebekers laten bedrukken

Vrijwel ieder bedrijfspand heeft wel een koffiezetapparaat voor de werknemers om tijdens de pauze even wat te drinken. Je kunt hiervoor natuurlijk ook normale bekers gebruiken. Maar het is leuker wanneer je dit bedrukt met een bedrijfslogo. Dit is goed om de bedrijfscultuur in materiele objecten te stoppen. Als bedrijf kun je bijvoorbeeld gaan voor een duurzame bedrijfsvoering. Door bijvoorbeeld duurzame papieren bekers te gebruiken kun je laten zien dat je veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Het idee van duurzaamheid wordt versterkt wanneer je de duurzame bekers bedrukt met een bedrijfslogo of naam.

 

Bedrukken van materiaal voor klanten

Om te laten zien dat een product of service ergens vandaan komt, is het belangrijk om het materiaal om dit product of service te leveren ook wordt bedrukt. Verzend een bedrijf veel pakketjes, dan kun je ervoor kiezen om de dozen te laten bedrukken. Zo weten de klanten direct waar een pakketje vandaan komt. Je kunt ook bijvoorbeeld het tape laten bedrukken die gebruikt wordt om de dozen te dichten. Vrijwel alles is te bedrukken wanneer je de juiste producent vindt.