Upgrade je badkamer

Of je nu geniet van een lekker bad, of voor een ontspannende douche, de badkamer is voor veel mensen de ruimte die moet zorgen voor volledige ontspanning en rust. Daarom is het zo belangrijk dat je badkamer aan al je wensen voldoet en deze geen gebreken vertoont. Of je nu kiest voor een hele nieuwe badkamer, of je wilt een gedeelte renoveren, er zijn een tal van opties mogelijk. Om inspiratie op te doen ben je altijd welkom bij Deventer badkamers.

 

Voor ieder budget

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen en eisen aan een badkamer, echter is iedereen natuurlijk ook gebonden aan zijn eigen budget. De meeste mensen moeten er niet aandenken om hun badkamer volledig te renoveren, terwijl het helemaal niet duur hoeft te zijn. Als je van een bad houdt, natuurlijk is het dan mooi om voor een vrijstaand bad te kiezen echter zijn de inbouw baden tegenwoordig van een dermate afwerking dat het een zeer luxueuze uitstraling heeft. Ook is het niet meteen nodig om alle tegels uit de oude badkamer te halen. Er zijn speciale muur platen die over de tegels heen geplakt worden, zo creëer je een strakke muur en hier zijn een tal van motieven / decoratie mogelijkheden in.

 

Levensloopbestendig

Waar ook rekening mee gehouden dient te worden is de levensloop bestendigheid van je badkamer. Misschien heb je nu nog een douche met een hoge instap douchebak in je badkamer maar wil je deze toch vervangen voordat je erover struikelt. Er zijn een tal van mogelijkheden beschikbaar om je badkamer hierop aan te passen. Je kunt de douchebak vervangen voor een inloopdouche. Er zijn speciale baden met trap treden in het bad, zodat de instap niet zo hoog is. Dit zijn wellicht geen keuzes waar je op het eerste ogenblik aan denkt, echter zijn dit wel overwegingen die je mee kunt nemen in je keuze voor je badkamer aan te pakken.

 

Montage; doen of laten doen?

Tijdens het bezoek aan een badkamer showroom, om inspiratie op te doen, komt ook de vraag naar voren: zelf monteren of de montage laten doen? Vergis je hierin niet, om een badkamer juist te kunnen monteren moet je wel weten wat je doet en komen allerlei vakgebieden samen. Vakgebieden zoals elektriciteit, waterleidingen, afvoer en eventuele tegels zetten, waarbij de kleinste vergissingen grote gevolgen kunnen hebben. Vaak werken badkamer winkels met een vast montage team, wat je volledig kunt vertrouwen voor professionele montage en jij zonder zorgen kunt genieten van je vernieuwde badkamer.